Följ oss i sociala medier

 


Vår DRYCK & romprovningar 

Vi har vårt destilleri i Norrköping men levererar över hela Sverige genom Systembolagets beställningssortiment. Under sidan "Produkter" hittar du vad som finns för tillfället, en beskrivning samt artikelnummer för beställning.

Vilka är vi?

Vi heter Heidi & Andreas, är bosatta i vackra industristaden Norrköping. Likt många andra så var rom för oss något man bara blandade drinkar med i början. Men ju mer vi upptäckte desto mer komplex blev rom och vårt intresse växte. Nu vill vi få folk att upptäcka denna fantastiska dryck, dess mångfald och förhoppningsvis välja det lite oftare än tidigare. 

Vår rom

Vår egen rom är vacuum-destillerad på pot-stills vilket gör att arom och smak behålls i större grad. Det är en mild och len doft och smak av frukt, russin, lakrits och lite mörka toner som kommer att gifta sig bra i de fat vi använder.

Import av lagrad rom är en del av vårt jobb. Vi köper rom från främst Karibien och Sydamerika. Väl hos oss lägger vi det sedan på olika fat och experimenterar med olika blandningar. De blandningar vi gör är resultat av åtskilliga timmar med olika tester. Vilken typ rom vill vi få fram, vilken karaktär, söt eller osötad? Det blir en hel del timmar och en hel del olika prover innan vi landar i det vi tycker är bäst.  

VÅR GIN

I destilleriet tillverkas också gin och akvavit. Vi gillar dry gin så det är det vi satsat på, en torr gin med smaker av pomerans, svarta vinbär, björnbär och blåklint. Vi har även fatlagrad gin som just nu ligger och mognar. 

Romprovning

Vi har stor erfarenhet av romprovningar och anpassar oss efter kundens önskemål. En perfekt aktivitet för kompisgänget, möhippan, svensexan, företagsevenemang eller andra festliga tillfällen. Minst antal: 12 personer.

Kontakta oss